dimecres, 30 de juliol del 2008

La tele i els estius


És impressionant com canvien les coses. Fa anys la tele a l'estiu era, o això creiem, espantosa ja que només hi trobàvem tot allò que semblava que ningú no volia. Aquest any, de moment, sembla que no és així, potser pels 25 anys de TV3, però fa dies que hi ha sèries mítiques i fins i tot bones, d'aquelles que ja no se'n fan i que és tot un goig tornar-les a veure de nou. I per si falten idees, podríem pensar en el Filiprim del Sr. Bachs, el Magnum (que fa molt per l'estiu), sèries de "El Tricicle" (actualment hi ha "Dinamita") i tantes altres.

En definitiva, que no deixarem d'anar a Roma, però mentres tant, i si en algun moment pensem a mirar una estona la tele, podrem gaudir de programes bons, aprofitant que repeteixen els antics, amb la sort de que en tenim per una bona estona.

Per cert, el que no hi és a TV3, però que hi havia hagut ho podem trobar a la TD8 (del grup Godó), a BTV, i altres canals d'aquells que cada cop més seran més i més importants, i com no a Canal 33, K3, 300, etc.

Bon estiu!