dimarts, 10 de juny del 2008

Barcelona i la festa de la bici

Barcelona és molt més que qualsevol ciutat. En poc més de 4 anys el canvi que s'ha vist pel que fa al transport en bicicleta sembla increïble. Quan viatjàvem a Holanda pensàvem que mai podria passar quelcom semblant al que tenen allí, gràcies al terreny tan pla que hi ha, però finalment hem aconseguit una fita molt important: s'han començat a imposar les bicicletes i, encara que tingui moltes mancances, el sistema del "Bicing".

Realment podem fer tot allò que ens proposem a una ciutat com aquesta i ara que ens estem acabant el petroli potser per certs trajectes aquest serà un bon sistema.

I diumenge feia goig veure la quantitat de bicicletes que hi havia a la ciutat a la "Festa de la bici i els patins". Com sempre, bicis grans i petites, nens que s'ho prenien d'allò més seriosament per acabar el recorregut. Artilugis per portar els petits, gossos que no deixaven els seus amos, i tots els patinadors que seguien la cursa. I al final una gran festa que hauríem de tenir ben present tot l'any i no només aquest dia.