diumenge, 20 d’abril del 2008

Festes de Primavera

Aquest cap de setmana s'han celebrat les Festes de Primavera de L'Hospitalet. Una cosa molt interessant i una festa molt maca per celebrar el renaixement de la natura després de l'hivern. Es celebra que torna el bon temps i els dies més llargs, i moltes coses molt agradables i que des del punt de vista de la nostra societat, i fins i tot antropològicament, són ancestrals.

Bé dons això està molt bé, i celebrar-ho està, com en altres, en la nostra cultura. Ara que, podem dir que donat el que es celebra diria que festes fins a certes hores són prou raonables, per allò dels dies més llargs. El que perd tota la raó de ser és agrupar una quantitat molt important d'elements maleducats, incívics i amb ganes de destrossar les ciutats, fer treballar els Mossos d'Esquadra i Policia Municipal i fins i tot serveis sanitaris de forma desmesurada. Fins i tot al dia següent les estacions de metro apareixen brutes com no estarien encara que, per l'ús normal, no es netegessin durant molts i molts dies.

I on passa això? Dons a les festes de la primavera de L'Hospitalet en els actes que es fan a la nit a l'Avinguda Josep Tarradellas.

Pot ser l'Ajuntament d'aquesta ciutat s'hauria de plantejar si fer una cosa d'aquest tipus, malgrat els beneficis econòmics per les empreses cerveseres i els cantants de moda de torn i altres serveis annexes es prou raonable vist la despesa pública innecessària que provoca i la baixa repercussió que té per tal de fomentar el nou esclat de la primavera.