divendres, 20 de febrer del 2009

Una gran notícia pel català!!!!

Avui a la ràdio ho han dit, i fa cinc minuts ho he provat i és cert! I crec que s'ha d'anunciar als quatre vents.

Hotmail ja està en català. Fins avui el tenia en anglès i cada cop que el tancava em sortia un missatge que em recordava que possiblement estava a Espanya i que podia canviar l'idioma a l'espanyol. Evidentment, des de fa molts, molts anys el Hotmail ha estat en anglès i finalment avui està en català.

Felicitats Microsoft, finalment han vist que això era necessari i ho han fet.

Amb quinze milions de catalanoparlants, molts més que d'altres llengües molt més reconegudes i fins i tot amb el president del país que l'estudia per poder-lo parlar correctament algun dia, ja tocava que el Hotmail (el correu calent) fos en català.

Clar que podia haver canviat al Gmail que sí està en català des del principi (vaig fer un compte per veure com era), però també sabia greu. Amb totes les molèsties que s'han pres els de l'spam per tenir la meva adreça, prou feinada els dono amb l'antivirus com per que ara canviï d'adreça sense previ avís.

Doncs sí, finalment tenim el Hotmail en català, així que us encoratjo a canviar l'idioma. S'ha d'anar al cantó superior dret, on diu (ara) "opcions" i una fletxeta cap a avall i clicar. Un cop als idiomes no el busqueu entre els que comencen per la "c" de català. Està al final de tot: després de la z, llengües de caracters orientals, àrabs, etc. Però hi és. I, si us plau, passeu-lo, que vegin que el fem servir. Igual aconseguim que el col·loquin entre ens que comencen per "c" de "català".

Visca Catalunya i visca el català!