divendres, 14 de desembre del 2007

Quim Monzó a l'Fnac

Avui hi era el Quim Monzó a l'Fnac. Signava llibres, cosa d'altra banda ben habitual en un escriptor. La qüestió és que se suposa que ho sabia ja que havia rebut fa uns dies un e-mail d'aquesta empresa anunciant l'esdeveniment. Però no ho recordava.

Així doncs mentre mirava llibres a prop d'on era en Monzó algú m'ha demanat si jo era a la cua. Sorpresa! M'he espantat. Si la secció de llibres de l'Fnac del Triangle és al segon pis i les caixes al primer, hi havia un problema per sortir d'allí havent pagat les compres. Així doncs en anar a comprovar per què feien cua, he vist que la cua era per signar els llibres d'aquest genial escriptor.

Haig de reconèixer que no sóc gaire de perseguir signatures de famosos a qualsevol preu, però realment tenir un exemplar amb la seva dedicatòria fa, com a mínim, goig. així doncs avançant la compra del seu últim llibre he tornat on era la cua en espera del torn.

Al davant hi havia una noia que li ha fet signar un llibre que mai no ha estat escrit pel nostre personatge en qüestió, però aquest, fent gala de una simpatia infinita li ha signat.

Després comentant amb ell aquest tema, no explicaré els detalls del que ens ha explicat ja que no sé si són coneguts, però puc assegurar que en Quim Monzó té un humor fantàstic, és un personatge planer i vist la dedicatòria de una còpia del discurs d'inauguració de la Fira de Frankfurt 2007 que ens ha regalat, té una psicologia molt més profunda del que ja sabia per les seves aparicions públiques.

Només resta dir: Felicitats Quim, si ja m'agradava el teu estil i gaudia amb les teves intervencions públiques ara puc dir que has augmentat la meva admiració per la teva persona. Molta sort, que no et fa falta (però és un desig) amb aquest nou llibre: Mil Cretins.